I Klosterparken opererer vi med to ventelister. Den interne er reserveret andelshaverne. Den eksterne er for dem, som ønsker at blive andelshavere. De, der står på den interne liste, tilbydes at købe før dem, der står på den eksterne. Først derefter sættes andelen til salg offentligt.

For at blive skrevet op på ventelisten, skal der indbetales kr. 100 på reg.nr. 8117 konto 1406986. Derudover skal man oplyse navn og adresse samt e-mail adresse. Der er et gebyr på kr. 100 for at være på ventelisten, som vil bliver opkrevet årligt ultimo august.

Man er først skrevet op når vi har registreret indbetalingen. Ventelisten bliver løbende opdateret.

HUSK! at skrive afsender på indbetalingen og skifter du e-mail adresse, så husk at oplyse os om dette.

*OBS* Vær opmærksom på ændre mail adresse, da vi havde problemer med den gamle. Vær også opmærksom på, om vi har dine kontaktoplysninger    *OBS*

Er der spørgsmål angående ventelisten kontakt venligst ventelisteansvarlig på vent.klosterparken@gmail.com

f. ABF Klosterparken