I Klosterparken opererer vi med to ventelister, en ekstern liste for ikke eksisterende beboere og en intern liste for eksisterende beboere. Det er kun muligt at skive sig på den eksterne liste, hvis man ikke er beboer i Klosterparken. Når en andel bliver sat til salg, er det den interne liste der bliver tilbudt at købe, herefter den eksterne og til sidst bliver den sat til salg offentligt.

For at blive skrevet op på ventelisten, skal der indbetales kr. 100 på reg.nr. 8117 konto 1406986. Derudover skal man oplyse navn og adresse samt e-mail adresse. Der er et gebyr på kr. 100 for at være på ventelisten, som vil bliver opkrevet årligt ultimo august.

Man er først skrevet op når vi har registreret indbetalingen. Ventelisten bliver løbende opdateret.

HUSK! at skrive afsender på indbetalingen og skifter du e-mail adresse, så husk at oplyse os om dette.

Er der spørgsmål angående ventelisten kontakt venligst ventelisteansvarlig på vent.klost@yahoo.dk

f. ABF Klosterparken